13/3

Fredagen den 13... Igen...

Känner mig duktig...
Har jobbat 4 kvällar denna vecka och nu har jag förtjänat en hel helgs ledighet.
Det tar på krafterna att jobba även fast man sitter mestadelen av tiden. Men inte så konstigt. Börjar ju som dra ihop sig nu. Har sammandragningar titt som tätt under dagarna och ibland önskar jag bara att det hela kunde sätta igång. Men lillskruttan lär nog stanna därinne ett bra tag till. Förutom att jobba i veckan har jag varit på möte hos kommunen, på BVC med Tilde som tog spruta och varit hos BM idag.
Tilde följer sina kurvor men inte riktigt på längden. Men dom sa att det kunde vara för att man "drar" i barnen olika och hon som mätte nu hade aldrig mätt Tilde innan. Ska mäta henne igen när vi kommer dit med bebis och se hur det ser ut då. Läkarn sa att det kan vara så att detta var ett tecken på gluten-allergi och det hoppas jag verkligen inte för Tildes skull. Hon är ju redan mjälkproteinsallergiker men det växer bort förhoppningsvis innan hon är tre men det gör inte glutenallergi utan det har man för resten av livet.
Hos BM gick det bra.
Fortfarande lågt järnvärde. Bebis är lite lite ruckbar och hennes puls var bra. Jag hade inte gått upp i vikt och magen hade bara växt en cm så nu ligger jag på "normal"kurvan.

Nä, nu ska jag få i mig något att äta och sen invänta Jasmine. Tänkte gå till dagis då hon kommer hem och hämta Tilde.

Just ja... Vi har nu (tror vi) bestämt oss helt vad den lilla ska heta. =D
(Om det nu passar vill säga på hur hon ser ut)

Ha en bra helg alla!

Kram Kram

Kommentar
Postat av: Peder

Hoppas det är dags snart =D=D Älskar dig! Puss

2009-03-13 @ 20:28:19

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Lämna din bloggadress här:

Säg vad du vill:

Trackback
RSS 2.0