Wiljas sjukhusbesök...

Så, idag fick vi komma hem efter att ha spenderat en helg på sjukhus med Wilja.
Det började i torsdagskväll då Wilja fick 38.5 i feber. Vi ringde sjukrådgivningen som gav oss svaret att "ni får göra som ni vill. Antingen åker ni in nu eller så avvaktar ni och ringer BVC imorgon". Ja vi avvaktade efterom hade det varit allvarligt så hade dom bett oss åka in på en gång. (Läkaren vi hade vart riktigt irreterad av svaret dom gav. Han sa att hade vi väntat en dag till så hade det kunnat bli mycket mycket värre)
På fredag morgon hade hon 39.1 i feber. Ringe till BVC och där bad dom oss ringa sjukhuset på en gång. Ringde dit och vart framkopplad på en gång till Barn och Ungdoms avd. eftersom deras telefontid inte hade börjat än. 
Berättade om Wilja och dom bad oss genast komma dit. Eftersom Jasmine hade skolavslutning så vart det Peder som fick åka med Wilja medans jag, Tilde och bror gick på skolavslutningen.
På skolavslutningen sjöng barnen (så duktiga!!) och sen vart det fika. Jag hade bakat 150 drömmar och 120 muffins som var mjölkproteinfria. Kom in i klassrummet och har nog aldrig sett så mycket fika någongång. Det var kakor, bullar, muffins och tårtor av alla dess slag. Åt en sån sjukt god marängtårta med jordgubbar och grädde i... 
Efter avslutningen gick vi hem och packade väskan eftersom Peder ringt och meddelat att Wilja skulle bli inlagd. Hon hade fått urinvägsinfektion som gått upp i njurarna.
Åkte dit med dom stora barnen. Hann inte vara inne på "vårat" rum länge innan det vart kaos. När läkaren kom så satt Tilde på bordet och kastade pennor omkring sig och Jasmine höll på att sura. Wilja hon sov hon... 
Jag stannade kvar med Wilja och Peder tog dom stora barnen och åkte hem. Sen kom han ner med XBoxen åt mig så jag kunde spela lite Spyro när det vart tråkigt (Tack hjärtat!!!).
 Wilja sattes på antibiotikabehandling på en gång. Fick börja väga blöjor(så man såg hur mycket hon kissade), skriva upp hur mycket hon åt, ta febern, kolla blodtryck 6-8 ggr/dag m.m. 
Tyckte så synd om min lilla nåldyna... Gissa hur mycket hon skrek och grinade varje gång hon kissade... Stackarn!!
Antibiotikan började verka ganska snabbt och febern försvann innan lördagen. På lördagen kom min syster på besök. Hon tillbringade några timmar med oss och for sen iväg för att senare komma och äta middag med mig. Hon vart kvar till 21.30. Tack syster för sällskapet!!! Love You!!
OCh idag fick vi åka hem för Wilja är pigg och feberfri igen.
Nu ska vi behandla henne i 7 dagar till och om 1-2 veckor ska vi på njurröntgen. Har vi riktigt otur blir det en operation men vi håller tummarna stenhårt på att vi ska slippa det.

Har lite kort att lägga in men det gör jag imorgon. Är mycket trött efter denna helg!

Kram Kram

Kommentar
Postat av: Desiree

Men stackars lilla Wilja!!! Hoppas verkligen att ni slipper op. Men vad e det då som ska opereras? Har hon nån form av njursten eller?Visste inte ens att så små kunde få urinvägsinfektion!Vi får komma förbi o gratta peder när allt e lungt med er! Sköt nu om er! Kram kram

2009-06-15 @ 15:57:21
Postat av: Therese

Hoppas lillgumman kryar på sig! Jag håller också tummarna på att det INTE blir aktuellt med någon operation, nu får det vara nog!!!

Kram kram

2009-06-15 @ 15:57:53
Postat av: Anna-Stina

Jag hoppas lill skruttan blr riktigt bra :)Ha det så bra!

Kramisar

2009-06-15 @ 19:24:26
Postat av: Annica

Lilla Wilja! UVI som gör så ont. Stackars liten.Vilken helg. Skönt att pc kickar in så fort. Och ibland skulle man behöva klona sig när man har tre barn.Kram på er!

2009-06-16 @ 09:29:46
URL: http://annicasdagar.blogspot.com
Postat av: elin

hejsan!

vill du vara med om tävla om 4

olika gratis designer? kika då in här:

http://elinstenback.blogg.se/2009/june/tavling-startar.html#comment

det är enkelt att vara med och tävla,

och jag säger vinnare ikväll. kram

2009-06-22 @ 15:28:20
URL: http://elinstenback.blogg.se/
Postat av: martina

Sugen på en klippning? Just nu klipper jag och min vän linda till nere i badhusparken, och vet ni vad det bästa är? Det kostar bara 100kronor! Är ni intresserade och bor i Östersund stad så är det bara att boka via bloggen! Ha en bra dag, mvh martinahttp://segersteth.blogg.se

http://segersteth.blogg.se

http://segersteth.blogg.se

http://segersteth.blogg.se

http://segersteth.blogg.se

http://segersteth.blogg.se

http://segersteth.blogg.se

http://segersteth.blogg.se

2009-06-23 @ 09:42:52
URL: http://segersteth.blogg.se/
Postat av: Jane

men usch så hemskt!

Hoppas allt går bra med njurarna bara.

Kramar!

2009-06-24 @ 23:46:05
URL: http://janemargaretha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Lämna din bloggadress här:

Säg vad du vill:

Trackback
RSS 2.0