Wiljas sjukhusbesök...

Så, idag fick vi komma hem efter att ha spenderat en helg på sjukhus med Wilja.
Det började i torsdagskväll då Wilja fick 38.5 i feber. Vi ringde sjukrådgivningen som gav oss svaret att "ni får göra som ni vill. Antingen åker ni in nu eller så avvaktar ni och ringer BVC imorgon". Ja vi avvaktade efterom hade det varit allvarligt så hade dom bett oss åka in på en gång. (Läkaren vi hade vart riktigt irreterad av svaret dom gav. Han sa att hade vi väntat en dag till så hade det kunnat bli mycket mycket värre)
På fredag morgon hade hon 39.1 i feber. Ringe till BVC och där bad dom oss ringa sjukhuset på en gång. Ringde dit och vart framkopplad på en gång till Barn och Ungdoms avd. eftersom deras telefontid inte hade börjat än. 
Berättade om Wilja och dom bad oss genast komma dit. Eftersom Jasmine hade skolavslutning så vart det Peder som fick åka med Wilja medans jag, Tilde och bror gick på skolavslutningen.
På skolavslutningen sjöng barnen (så duktiga!!) och sen vart det fika. Jag hade bakat 150 drömmar och 120 muffins som var mjölkproteinfria. Kom in i klassrummet och har nog aldrig sett så mycket fika någongång. Det var kakor, bullar, muffins och tårtor av alla dess slag. Åt en sån sjukt god marängtårta med jordgubbar och grädde i... 
Efter avslutningen gick vi hem och packade väskan eftersom Peder ringt och meddelat att Wilja skulle bli inlagd. Hon hade fått urinvägsinfektion som gått upp i njurarna.
Åkte dit med dom stora barnen. Hann inte vara inne på "vårat" rum länge innan det vart kaos. När läkaren kom så satt Tilde på bordet och kastade pennor omkring sig och Jasmine höll på att sura. Wilja hon sov hon... 
Jag stannade kvar med Wilja och Peder tog dom stora barnen och åkte hem. Sen kom han ner med XBoxen åt mig så jag kunde spela lite Spyro när det vart tråkigt (Tack hjärtat!!!).
 Wilja sattes på antibiotikabehandling på en gång. Fick börja väga blöjor(så man såg hur mycket hon kissade), skriva upp hur mycket hon åt, ta febern, kolla blodtryck 6-8 ggr/dag m.m. 
Tyckte så synd om min lilla nåldyna... Gissa hur mycket hon skrek och grinade varje gång hon kissade... Stackarn!!
Antibiotikan började verka ganska snabbt och febern försvann innan lördagen. På lördagen kom min syster på besök. Hon tillbringade några timmar med oss och for sen iväg för att senare komma och äta middag med mig. Hon vart kvar till 21.30. Tack syster för sällskapet!!! Love You!!
OCh idag fick vi åka hem för Wilja är pigg och feberfri igen.
Nu ska vi behandla henne i 7 dagar till och om 1-2 veckor ska vi på njurröntgen. Har vi riktigt otur blir det en operation men vi håller tummarna stenhårt på att vi ska slippa det.

Har lite kort att lägga in men det gör jag imorgon. Är mycket trött efter denna helg!

Kram Kram

Peder 25 år!!!Ja må du leva!
Ja må du leva!
Ja må du leva uti hundrade år!
Ja visst ska du leva!
Ja visst ska du leva!
Ja visst ska du leva uti hundrade år!!
Hipp Hipp
Hurra
Hurra
Hurra
HurraGrattis Hjärtat på 25-års dagen!!
Älskar dig!!
Puss

...

*Ibland blir man bara så lessen*

1 Juni...

Hej och hå vad tiden går fort!
Wilja har blivit 6 veckor redan, ler och "pratar" massor. Skulle vilja stanna tiden ett tag men det går inte.
Har varit på utvecklingssamtal för båda tjejerna och det sas en massa positivt om dom. Mina duktiga tjejer! Vad glad och stolt man blir när man får höra en massa bra saker om sina barn.

Så vad händer här hos familjen Nilsson/Johansson.... ?
Ja, inte så mycket. Förra helgen firades ju Jasmine lite. Sen på söndagen var det kanonväder så vi åkte ner till badhusparken där vi möttes upp av Ullis och Nova. Spenderade några timmar där med fika och lek och sen gick vi hem till Ullis en snabbsväng så vi fick se hur dom bodde.
Ullis och jag har inte umgåtts på ett tag men jag tycker det är riktigt kul att vi har hittat tillbaka till varann! Det har varit saknat....! 
Veckan som gått har varit lugn. Varit och hjälpt syster med hennes lgh. Har även fått (än så länge) 2 inneboenden.
I fredags var vi på bankmöte vilket inte gick någe vidare fast fick höra att detta var den sämsta banken att vända sig. Så vi kollar vidare med andra banker.
I lördags tog jag den stora tjejen och åkte ner på stan i sommarvärmen som äntligen kommit. Shoppade nya skor, ny jacka och skolavslutningskläder till henne. Hade det riktigt lugnt och skönt tillsammans. MYS! På eftermiddagen kom Linus på middag och stannade tills kvällen.
Igår var det mors dag. Fick sovmorgon. Så skönt. Jag och Wilja klev inte upp förens kl. 10 =D Sen fick jag även fina blommor av familjen. TACK!

Idag är det BVC-besök igen.
Får hoppas att allt ser bra ut.

Ska slänga upp lite kort men inte nu då Wilja börjar vakna till.

Kram Kram

RSS 2.0